< Hoppa till innehåll

AI Bilder Av Riktiga Personer

Att skapa AI bilder av riktiga personer har visat sig vara mer populärt än jag hade räknat med. På 2,5 vecka har jag avbildat mellan 12-17 olika personer, varav 12 finns representerade på instagram , TikTok och Facebook. För varje person har jag skapat mellan 100-300 bilder (totalt ungefär 2500 bilder).

Av alla bilder jag skapat har jag bara delat 10 stycken per person (eftersom instagram tillåter max 10 per inlägg). Jag funderar därför på att skapa ett galleri här på zanno.se, eftersom det finns många fler bilder jag hade velat dela men som inte har fått plats. Eller de får plats, men jag tycker det är rimligt att dela upp det i ett inlägg per person på instagram.

Eftersom bilderna varit populära och jag har fått vissa förfrågningar från helt okända människor, så har jag valt att erbjuda beställningsbara bilder mot en avgift. Anledningen att jag valt att ta betalt är dels att det ligger mycket arbete bakom och tar lång tid, dels för att det är svårare att skapa bilder av någon man inte vet något om.

Normalt när jag skapar bilder så börjar det på 1 av 2 sätt.

  1. Jag ser en bild på någon online och tänker att den personen går att göra intressanta AI bilder med.
  1. Jag får en idé som jag tycker verkar rolig, tuff eller bara utmanande att göra och letar därefter aktivt efter en modell som jag tror skulle passa.

Jag har skapat en sida som förklarar vad man ska göra om man vill beställa bilder: Beställ här

Varför ska man betala för AI bilder?

Det behöver man absolut inte göra. Jag har skrivit ett antal inlägg där jag detaljerat förklarar hur man installerar och kör Stable Diffusion. Men många har inte intresset och tiden som krävs för att lära sig, särskilt inte när det kommer till de måna tricks och knep som man behöver för att skapa bra bilder. I de fallen tycker man troligen att det är värt att skiljas från några hundralappar för att slippa lägga ner all den tiden det tar.


Här är några bilder som är tidigare opublicerade

Dela med dina vänner
Publicerat iAI Bilder