< Hoppa till innehåll


Vill du köpa AI bilder?


Varför skulle jag vilja köpa AI bilder kanske du tänker just nu, och på det kan jag bara svara: Ingen aning! Det är inte jag som är här och letar efter AI bilder att köpa.

Fler bilder finns på Instagram

Här kommer i alla fall några anledningar till köpa AI bilder

 • Av samma anledning som modellerna här ovan, det vill säga det är kul att se hur man kan förändra sitt utseende. Du kan använda bilderna som profilbilder i sociala medier, tillverka NFT från dem, eller bara skicka till folk du tycker om (alternativt inte tycker om)
 • Det går utmärkt att använda AI bilder i reklam
 • Du kanske vill överraska din flickvän/pojkvän/fru/man eller helt enkelt bara en vän med att ge dem roliga, sexiga, chockande bilder av dig

Oavsett anledningen till att du vill köpa specialskapade AI bilder, så finns jag här och kan hjälpa till. Jag kan till exempel skapa snygga och/eller roliga bilder utifrån kriterier som du ställer up, eller så kan du släppa mitt skapande och kreativitet lösa och låta mig avgöra vad som passar bäst.

Vad jag inte hjälper dig med är att skapa nakenbilder eller andra typer av explicita bilder som föreställer någon annan än dig själv.

Vad får du då om du köper denna tjänsten?

 • 8-15 högkvalitativa bilder
 • 100-300 bilder som är av varierande kvalité
 • När jag delar bilderna på Instagram kommer jag att tagga personen på bilden
 • De enda bilder jag sparar är de jag delar på Instagram, resterande bilder är helt och hållet dina och du kan göra vad du vill med dem.

Vad kostar det?

Priset beror helt och hållet på vilken typ av bilder det är och hur komplicerade jag bedömer dem att vara. Normalt tar det can 10-15 timmar att skapa vilderna i punktlistan här ovan.

Du kan antingen själv ge ett prisförslag..

..eller..

..samla ihop minst 4-5 bilder som uppfyller dessa riktlinjer:

 • Storleken ska vara minst 512×512 px
 • Ansiktet måste synas klart och tydligt på bilderna
 • De måste vara färgbilder
 • Inga solglasögon, glasögon, hattar eller hår som hänger framför ansiktet
 • Tatuering i ansiktet gör att resultatet blir märkvärt mycket sämre

Skriv ner en tydlig men inte allt för lång beskrivning av ett tema du vill att bilderna ska följa, alternativt ge mig ”fria tyglar”

Mejla alltihop till business@zanno.se och skriv ”AI bilder” i ämnesraden så återkommer jag så snart som möjligt.

I mejlet ska antingen ett kostnadsförslag finnas eller så ska det framgå att du vill få ett kostnadsförslag.

Betalning

När vi har kommit överens om ett pris och alla detaljer kommer jag att påbörja arbetet så snart som möjligt. Jag kan inte lova att jag kan påbörja arbetet direkt eller att jag ska arbeta med bilderna nonstop tills de är klara. Det beror på hur mycket jag för tillfället har att göra, men jag kommer försöka att få klart det så snart jag kan.

När bilderna är klara kommer jag visa några exempelbilder.

Betalning kan ske med vissa cryptovalutor, PayPal, Swish eller med kort. När full betalning har skett får du en länk där du kan ladda ner alla bilderna.

Det totala priset kommer inte vara lägre än 400 SEK, och om det inte är något exceptionellt komplicerat du vill att jag ska skapa så kommer priset heller inte vara högre än 700 SEK.

Dela med dina vänner