< Hoppa till innehåll

Reklamfri Youtube På Din TV

Reklamfri Youtube kan man få på lite olika sätt och de två vanligaste är förmodligen:

Men hur gör man för att få reklamfri Youtube på sin TV, utan att betala 119 kr/mån? Detta var något jag funderade över när jag för ett tag sedan köpte en TV, efter att ha levt utan i över 10 år. Många tyckte det var konstigt att jag inte hade någon TV, men för mig var det helt rimligt.

På TV är det mer reklam än något vettigt att se på, och finns det något intressant på TV så kan man i 99 fall av 100 hitta samma program på nätet fast utan reklam. Och är det något jag hatar, så är det reklam! Jag hatar det så till den graden att jag medvetet väljer bort produkter som jag sett reklam för nyligen, som ett sätt att straffa dem.

Nej jag vet, ingen märker att jag väljer bort produkter och företag som gör reklam. Men om fler började göra så, och vi till slut blev tillräckligt många, så skulle de märka att ju mer de spenderar på att köpa reklam desto färre produkter och tjänster säljer de.

Fast nu handlar inte detta inlägget om det specifikt, utan hur man ska gå till väga om man som jag hatar reklam och dessutom inte tycker reklamfri Youtube är värt 119 kr/mån.


Reklamfri Youtube på din smart TV

När jag precis hade köpt min TV så prövade jag lite olika sätt. Det finns appar som påstår att de tar bort reklamen, men de som är gratis har fungerar dåligt. Och att betala för en app som tar bort reklamen är inte bättre än att betala för youtube premium.

Efter att ha testat en rad olika appar så hittade jag till slut en som verkade lovande. Den verkar bara gå att hitta i Google play store genom din smart TV, åtminstone har jag inte kunnat hitta den genom telefonen. Och därför är det ganska dålig kvalitet på bilden.

Den här fungerar faktiskt!

Det verkar dock som att den tar din TV för en mobiltelefon, för browsern ser inte ut att vara anpassad för en TV. Detta medför att bildkvalitén är något sämre, men det är det värt tycker jag. Du hittar appen genom att gå till Play Store i din TV och söka efter ”ad free youtube”. Webbläsaren heter bara ”BROWSER” och har en bild som ser ut som den ovan.

Det är säkert fler än jag som prövat att använda fjärrkontrollen till TV:n för att surfa på nätet, och upptäckt hur frustrerande det är. Den här webbläsaren har även en app till telefonen som gör att du kan styra muspekaren med din telefon. Mycket smidigare!

När man startar appen i TV:n så kommer det upp en QR kod i nedre vänster hörna av bilden, och om du skannar den så kan du ladda ner ”styr appen” till din telefon.

Reklamfri youtube på din tv

Hoppas att denna gör lika mycket nytta för dig som den gör för mig.

Du kan läsa fler av mina tech-relaterade texter här: Tech


Om du vill lära dig hur du installerar AI på din egen dator och grunderna för hur du använder det, så har jag skrivit ett par guider som jag länkar här nedan.

Stable Diffusion på datorn

Skapa dina egna AI bilder

Automatic1111 – Alternativet till ComfyUI

AI Modeller

Dela med dina vänner
Publicerat iTech