< Skip to content

REN MUSIK

För ett tag sedan när jag snurrade runt på Youtube så såg jag att många pratade om Ren och hans musik. Jag blev nyfiken och letade fram en av hans låtar men efter 10 sekunder stängde jag av, eftersom det kändes som att det inte alls var min typ av musik. Men folk fortsatte att hylla honom både på Youtube och TikTok, så jag bestämde mig för att ge honom en chans till.

Ren bakgrund

Jag ska erkänna att jag inte tagit reda på exakt hela hans bakgrund, men av det jag hört så fick han Borrelia och blev väldigt sjuk. Så sjuk att han fick autoimmuna symptom och psykoser och var sängliggande under en mycket lång period. Den som är intresserad av hela hans story kan hitta massvis av intervjuer med honom på Youtube.

Många av hans låtar handlar om psykisk ohälsa, och han beskriver det på ett så öppet och ingående sätt att det skär i hela kroppen när man lyssnar på texterna. Jag har tittat på många reaktionsvideor på både Youtube och TikTok, och det är få som inte får en tår i ögat när de lyssnar på honom.

Jag ska villigt erkänna att jag själv tidvis blivt akut allergisk, så att ögonen börjat rinna. Därför vill jag också dela med mig av hans musik till den som läser detta och ännu inte har hört honom.

Det var allt jag ville den här gången.

Tillbaka till bloggen

Dela med dina vänner
Published inPersonligt